Mänkijäpäivät Turussa 2.-3.4.2022

Mitä?

Turun Metsänkävijät toivottaa kaikki metsänkävijälippukunnat tervetulleeksi viettämään viikonloppua Turkuun 2.-3.4.2022 Mänkijäpäivien merkeissä. Ohjelmassa on mm. vierailu Suomen ainoaan partiomuseoon, sekä kaupunkisuunnistusta uudella Street-O-konseptilla. Lisäksi luvassa on tietysti saunomista ja tutustumista muihin mänkijöihin. Mänkijäpäivät huipentuvat sunnuntaina 3.4.2022 klo 12-15 pidettävään Suomen Metsänkävijöiden vuosikokoukseen. Kokouksessa tullaan tavanomaisten asioiden lisäksi hyväksymään SuMe:n päivitetyt ansiomerkkiohjeet, valitsemaan ansiomerkkitoimikunnalle puheenjohtaja ja päättämään Suomen Metsänkävijöiden ansiomitalien käyttöön ottamisesta.

SuMe:n jäsenlippukunnista pääsee osallistumaan kaksi lippukunnan nimeämää edustajaa maksutta, mutta myös kaikki muut metsänkävijälippukuntien johtajat ovat tapahtumaan tervetulleita. Hinta muille kuin jäsenlippukunnan nimeämille edustajille on 10€ / henkilö.

Ilmoittautuminen tapahtumaan tapahtuu Kuksa-lomakkeen kautta: tume.fi/mankijapaivat viimeistään 27.3.2022.

Missä?

Tapahtuma järjestetään Turun Metsänkävijöiden kololla Turun keskustassa, osoitteessa Läntinen pitkäkatu 12. Kololle on kävelymatka sekä linja-autoasemalta että juna-asemalta. Parkkipaikkoja alueella on rajallisesti, mutta lähellä on pysäköintihalli Louhi. Tapahtumassa on lattiamajoitus, mutta mukavuudenhaluisille Mänkijöille voimme suositella esimerkiksi parin korttelin päässä kolosta sijaitsevaa Humalistonkadun Omenahotellia.

Milloin?

Tapahtuma alkaa lauantaina 2.4. klo 13 lounaan merkeissä ja päättyy sunnuntaina 3.4. klo 15. Jos tulet pidemmän matkan takaa ja toivot majoitusta myös perjantain ja lauantain väliselle yölle, ole yhteydessä tapahtuman järjestäjään.

Lisätiedot:

Tapahtumavastaava
Mikko Hurme
mjhurme@gmail.com
040 567 9753

Kutsu pdf-muodossa