KARHUKIRJE II/2020

Hallitukseen tai tekijäksi SuMeen

Vuosikokous lähestyy ja Suomen Metsänkävijät ry hakee hallituksen riveihin uusia innokkaita tekijöitä!

Tiedätkö jonkun hyvän tyypin, jolla on intoa, visioita ja halua työskennellä yhdessä yhteisiä tavoitteita kohti? Tällä lomakkeella voit anonyymisti kertoa meille kuka mielestäsi olisi hyvä edustamaan mänkijätoimintaa ja ajamaan mänkijäasiaa. Vaatimuksena on 15 vuoden ikä ja Metsänkävijälippukunnan jäsenyys.

Otamme yhteyttä vinkattuihin henkilöihin ja tiedustelemme heidän kiinnostustaan SuMe-pestiin. Hallituksen jäsenet valitaan Mänkijäpäivillä pidettävässä vuosikokouksessa sunnuntaina 15.11.

Kysy rohkeasti lisätietoja! Myös hallituksen ulkoisia pestejä tarjolla!

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tai sopivan kaverin yhteystiedot tällä lomakkeella.

Mänkijäpäivät 15.11.2020

TERVETULOA SUOMEN METSÄNKÄVIJÄT RY:N VUOSIKOKOUKSEEN

Suomen Metsänkävijät ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään tänä vuonna koronatilanteen johdosta täysin etänä, sunnuntaina 15.11.2020 kello 15-18. Jokainen jäsenlippukunta voi valtuuttaa kokoukseen kaksi edustajaa, mutta kuka tahansa kiinnostunut voi tulla seuraamaan kokousta. 

Kokouslinkki löytyy Suomen Metsänkävijöiden verkkosivulta kokouspäivänä. Saavuthan kokoukseen ajoissa, jotta kokous pääsee alkamaan ajallaan. Jos tunnet jonkun, joka on kiinnostunut lähtemään mukaan SuMe:n toimintaan, pyydä hänet mukaan kokoukseen tai vinkkaa hänet meille.

Sähkösanomakisat 26.11.2020

Sähkösanomakisa on SuMen vuosittain järjestettävä kilpailu, jossa vartiot kilpailevat omilta koneiltaan käsin vastaten erilaisiin tietokilpailukysymyksiin. Kilpailussa kaikki saavat kysymykset samaan aikaan ja heillä on kaksi tuntia aikaa vastata niihin. Kysymyksiin voi etsiä vastauksia millä keinoin hyvänsä. Vastaukset palautetaan järjestäjille ennen kilpailuajan päättymistä. Kilpailussa on vartioiden sarja sekä avoin sarja. 

Sähkösanomakisa järjestetään 26.11.2020 klo 

Järjestäjänä on tänä vuonna SuMen hallitus

Kisakutsu ja lisätietoa: http://metsänkävijät.fi/sahkosanomakisat-26-11-2020/

Mänkijäyhteyshenkilö

Vuoden vaihteessa monessa lippukunnassa on tullut vaihdoksia lippukunnan johdossa. Muistathan ilmoittaa SuMelle jos lippukuntanne mänkijäyhteyshenkilö on vaihtunut. Ilmoituksen voi lähettää osoitteeseen hallitus@metsänkävijät.fi

Mistä SuMen löytää:

  • Facebook sivu
https://www.facebook.com/suomenmetsankavijat/?ref=br_rs
  • Facebook ryhmä keskusteluun:

https://www.facebook.com/groups/mankijat/

  • Nettisivut: metsänkävijät.fi

Hashtagit

SuMella on omat hashtagit! Lisätkää postauksinne #mänkijät #metsänkävijät, niin näytetään maailmalle, kuinka siistiä mänkijätoiminta on.