Karhukirje 2/2019

KARHUKIRJE II/2019

Tulevia tapahtumia:

Sähkösanomakisat 10.10.2019

Sähkösanomakisa on SuMen vuosittain järjestettävä kilpailu, jossa vartiot kilpailevat omilta koneiltaan käsin vastaten erilaisiin tietokilpailukysymyksiin. Kilpailussa kaikki saavat kysymykset samaan aikaan ja heillä on kaksi tuntia aikaa vastata niihin. Kysymyksiin voi etsiä vastauksia millä keinoin hyvänsä. Vastaukset palautetaan järjestäjille ennen kilpailuajan päättymistä. Kilpailussa on vartioiden sarja sekä avoin sarja. 

Sähkösanomakisa järjestetään perinteisesti Otsonpäivän tietämillä eli torstaina 10.10.2019. Järjestäjänä on tänä vuonna Helsingin Metsänkävijät. Kisakutsu ja lisätietoa: http://metsänkävijät.fi/sahkosanomakisat-10-10-2019/

Karhun askel -mänkijämestaruuskisat 4.-6.10.2019

Mänkijämestaruuskisat ovat Suomen Metsänkävijöiden vuosittain järjestettävä partiotaitokilpailu. Vantaan Metsänkävijät järjestävät kilpailut tulevana kautena.

Kisa käydään Vame:n Käpälämäen kämpällä Somerolla.

Jokaisen osallistuvan lippukunnan pitäisi ensin ilmoittaa oma yhteyshenkilö, jolle kisakutsu ja ilmottautumisohjeet lähetetään. Osallistujamaksut maksetaan könttäsummana VaMen tilille. Kisaamaan pääsee Tarpojat, Samoajat ja Vaeltajat. Kisavartion koko on 4-6 henkilöä ja tarpojien vartiossa täytyy olla 2 samoajaa/vaeltajaa, toisin sanoen tarpojajoukkue on 2+4. Ilmoitathan mahdollisimman nopeasti yhteyshenkilönne Lotta Valtialalle lvaltiala@gmail.com tai Jani Ahjoniemelle jani.ahjoniemi@gmail.com.

Mänkijäpäivät 2020

Mänkijäpäivät kokoaa joka huhtikuu johtajaikäiset Metsänkävijät kahden päivän tapahtumaan. Hyvän ohjelman, seuran ja ruuan äärellä pohdimme päivän polttavia aiheita, kuulemme lippukuntien kuulumisia, iloja ja huolia, ja visioimme SuMe:n tulevaisuutta.

Mänkijäpäivien päätteeksi on SuMe ry:n vuosikokous, jossa mm. valitaan seuraavan kauden hallitus, päätetään budjetista ja sovitaan tulevien mänkijätapahtumien järjestäjälippukunnat.

Mänkijäpäivät järjestetään perinteisesti huhtikuussa, lisätietoa tarkemmasta ajankohtadasta tulee piakkoin. 

Suomen Metsänkävijöiden jäsenlippukunnat kutsuvat muut lippukunnat tapahtumiinsa: 

Syysleiri 11.-13.10.2019

Tammelan Metsänkävijät kutsuvat kaikki mänkijälippukunnat syysleirilleen. Lisätietoa http://www.tammelanmetsankavijat.fi/kaxoiskontio-tamkin-ja-romen-yhteinen-syysleiri-11-13-10/?fbclid=IwAR3zn1p2cgbKFxcw-7p8sYLcqLXZHn1dhuXFhFwEvmccdhrleA7r2MsPyEo

Mistä SuMen löytää:

Hashtagit

SuMella on omat hashtagit! Lisätkää postauksinne #mänkijät #metsänkävijät, niin näytetään maailmalle, kuinka siistiä mänkijätoiminta on.