Ansiomerkki-info ja merkkien yhteistilaus syksylle 2021

Uusi toimintakausi on pyörähtänyt käyntiin ja on jo hyvässä vauhdissa. On kuitenkin jo hyvä alkaa valmistelemaan syyskauden päätöstä ja palkitsemisia. SuMe järjestää ansiomerkki-infon etänä 10.10., jossa käsitellään käynnissä olevaa merkkiuudistusta. Infossa esitellään metsänkävijöiden merkit ja ohjeistetaan niiden tilaamisessa.

Lisäksi järjestämme lippukunnille tälle syksylle ansiomerkkien yhteistilauksen. Toivottavasti mahdollisimman moni lippukunta osallistuu tilaukseen. Kyseessä on merkit sudenpääsoljesta hopeiseen karhunkäpälään. Pohtikaa jo nyt, mitä merkkejä haluatte jakaa itsenäisyyspäivänä/joulujuhlassa. Kannattaa tutustua ansiomerkkioppaan luonnokseen, sillä sieltä saa tietoa siitä, mistä ansioista merkkejä voidaan jakaa. Voitte olla myös yhteyksissä Perttu Aimolaan, joka mielellään auttaa merkkiasioissa. Viimeinen tilauspäivä on 17.10., että ehdimme saada merkit kaikille itsenäisyyspäiväksi.

Ensi keväänä suoritamme vielä toisenkin yhteistilauksen ja siinä toivomme, että lippukunnat tilaavat merkkejä muutamalle vuodelle eteenpäin. Tämä tiedoksi, että kaikki voivat varautua budjeteissaan merkkitilaukseen. Katsotaan myöhemmin, kuinka toimimme jatkossa merkkien tilauksien suhteen, koska tiedämme, että kaikilla lippukunnilla ei ole mahdollisuuksia sijoittaa kerralla isoa summaa rahaa merkkeihin.

Tässä tiedot lyhyesti:

10.10. ansiomerkki-info etänä klo 18-00-20.00 https://teams.live.com/meet/94644034497783

17.10. ansiomerkkitilauksen dl

Sudenpääsolki 25€

Karhunpääsolki.25€

Karhunkäpälä 10€

Mänkijämerkki 14€

Hinnat ovat noin-hintoja, koska hinnat riippuvat tilausten määrästä.

Muistakaa myös kommentoida ansiomerkkioppaan luonnosta 24.9. mennessä!

Väliaikaisen ansiomerkkitoimikunnan puolesta,

Perttu Aimola 040-831 8583 perttu.aimola@gmail.com